Прес-центр29 листопада 2018, 16:11

Відбулася чергова нарада директорів навчально-освітніх закладів Попаснянського району

29 листопада в залі засідань Попаснянської райдержадміністрації відбулася чергова нарада директорів навчально-освітніх закладів Попаснянського району. Проходила вона за участю очільника району Сергія Шакуна та під керівництвом начальника відділу освіти райдержадміністрації Марини Донцової.
Розпочав нараду Сергій Шакун із роз’яснень щодо введення воєнного стану на окремих територіях нашої держави, в тому числі і на території Попаснянського району. Він зазначив, що введення воєнного стану жодним чином не позначиться на житті мешканців району та закликав провести відповідну роботу серед батьків і учнів.
В ході наради були розглянуті питання щодо посилення безпеки учнів під час освітнього процесу, організоване закінчення І семестру 2018-2019 навчального року, ліцензування закладів освіти тощо. За підсумками обговорених питань, присутніх націлили на подальшу плідну та результативну працю.
Наостанок Марина Донцова відзначила подячними листами керівників закладів освіти, які брали участь у виставці «Іноватика сучасної освіти 2018».