Прес-центр12 червня 2018, 16:06

12 червня відбулося комісійне обстеження контрольного пункту в’їзду-виїзду «Золоте»

12 червня за участю голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна відбулося комісійне обстеження контрольного пункту в’їзду-виїзду «Золоте» Попаснянського району. Проходило воно за ініціативи Лисичанського прикордонного загону.

Склад групи від прикордонного загону очолив тимчасово виконуючий обов’язки начальника прикордонного загону, полковник Сергій Соколовський. Також, для всебічного вивчення питання, на обстеження були запрошені заступник начальника штабу – начальник відділу організації служби штабу Сергій Лозінський, керівник військово-цивільної адміністрації міста Золоте та села Катеринівка Костянтин Ільченко, представники Державної фіскальної служби у Луганській області, заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва та балансоутримувачі КПВВ «Золоте» – працівники комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал».

Метою огляду стало з’ясування потреб для утримання цього об’єкту, його облаштування та забезпечення необхідним оснащенням у разі відкриття КПВВ.  Зокрема, комісія прийняла рішення у Акті обстеження об’єкту зазначити нагальну необхідність проведення капітального ремонту дорожнього покриття, проведення капітальних ремонтних робіт електромереж, які забезпечують живленням КПВВ, забезпечення безперебійного постачання проточної питної води, облаштування зон та фортифікаційних споруд від обстрілів для осіб, що проходитимуть через контрольно-пропускний пункт.

Зазначимо, що КПВВ «Золоте» у будь-який момент може розпочати свою роботу. Єдиною перепоною в цьому є відмова підпорядкованих російському агресору «керівників», які знаходяться у Первомайську на території тимчасово окупованій незаконними збройними формуваннями.