Прес-центр10 квітня 2019, 15:04

12 юнаків Попаснянського району провели до лав Збройних Сил України

10 квітня у Лисичанському міському Палаці культури «Діамант» відбувся урочистий захід, присвячений проводам молодих юнаків на проходження строкової військової служби в лавах Збройних Сил України. Цього разу 12 призовників з Попаснянського району і 10 з міста Лисичанськ зібралися перед важливою і хвилюючою подією в їхньому житті.

У заході взяли участь завідувач сектору молоді та спорту Попаснянської райдержадміністрації Едуард Гаврошенко, Лисичанський міський голова Сергій Шилін та його заступник, голова міської призовної комісії Ігор Ганьшин, військовий комісар Лисичанського міського військового комісаріату, майор Андрій Винник, батьки призовників та жителі міста.

У холі всіх зустрічав народний духовий оркестр ім. Ф.І. Титаренко, а в залі працівники та вихованці палацу культури підготували невеличку концертну програму з яскравими танцювальними і вокальними номерами.

Запрошені гості виступили перед призовниками з напутнім словом, побажавши батькам терпіння, а призовникам здоров'я, удачі і мирного неба.

За традицією кожного з хлопців благословив капелан Кирило.