Прес-центр14 березня 2019, 16:03

14 березня 2019 року під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Карини Кошелєвої відбулося засідання районної комісії райдержадміністрації із соціальних питань

14 березня 2019 року під керівництвом  заступника голови райдержадміністрації Карини Кошелєвої відбулося засідання районної комісії райдержадміністрації із соціальних питань, а саме:

         по призначенню  субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ.  На засіданні розглянуто 31 справу. Позитивне рішення прийнято по 28 справах. Заявники зверталися з питань призначення субсидій по договору оренди, не сплати ЄСВ протягом трьох місяців, внутрішньо переміщеним особам, на понаднормову площу, якщо кількість фактично проживаючих зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб є меншою, ніж кількість зареєстрованих, якщо дохід менше мінімальної заробітної плати. Відмовлено в призначенні субсидії по 3 справах.

         по призначенню державної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Було розглянуто 1 справу з позитивним рішенням.

Також було проведено засідання районної Координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків. Були розглянуті питання щодо забезпечення оздоровленням та відпочинком дітей та підлітків пільгових категорій в міжнародному дитячому центрі «Артек» та українському дитячому центрі «Молода гвардія». Членами Координаційної ради вирішено затвердити списки та направити у березні 2019р. до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія» чотирьох дітей, які проживають на лінії зіткнення.