Прес-центр16 квітня 2021, 08:04

15 квітня у Попасній з робочим візитом побував голова Луганської облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай

15 квітня  у Попасній з робочим візитом побував голова Луганської облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.
Першим об’єктом, на якому побував очільник області, став залізничний вокзал станції Попасна, де відбулася презентація підйомних платформ для осіб, які пересуваються на колісних кріслах. Продемонструвати в дії підйомну платформу допоміг радник голови облдержадміністрації, голова Асоціації громадських організацій осіб з інвалідністю Луганської області Микола Надулічний, який зауважив, що такий пристрій надає можливість людям у візках почуватися комфортно під час подорожей залізничним транспортом. Таких платформ на область отримано шість і одна з них функціонуватиме на залізничному вокзалі Попасна.
Наступним пунктом візиту стало КНП «Попаснянська центральна районна лікарня», де відбувся огляд нового відділення, в якому встановлений новий комп’ютерний томограф. Як прокоментував лікар, що пройшов відповідну підготовку для роботи на КТ, для повноцінного функціонування апарату необхідно оформити деякі документи і найближчим часом почнеться повноцінний прийом пацієнтів.
Далі Серій Гайдай прибув у Попаснянську міську військово-цивільну адміністрацію, де відбулося представлення призначеного керівника – Миколи Ханатова. У своїй промові Сергій Володимирович наголосив на тому, що головне завдання обласної, районної та міської ланок влади – злагоджена робота, спрямована на покращення життя людей Луганщини. Голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко відзначив, що районна та міська військово-цивільна адміністрації націлені на ефективну спільну роботу по вирішенню основних проблем населених пунктів Попаснянщини. Микола Ханатов подякував за довіру щодо призначення на відповідальну посаду, запевнив актив міста та представників громади у конструктивній співпраці та вислови сподівання на дієвий результат.
На завершення візиту голова облдержадміністрації провів виїзний прийом громадян, під час якого були порушені питання забезпечення роботи ретрансляційної вежі, ремонту автодороги Попасна – Бахмут, що з’єднує Луганську та Донецьку області, а також продовження маршруту поїзду Лисичанськ – Одеса («Чайка») до станції Попасна.