Прес-центр16 квітня 2021, 10:04

15 квітня відбулась виїзна нарада у військово-цивільній адміністрації міста Золоте з питань архівної справи та діловодства

15 квітня 2021 року відбулася виїзна нарада у військово-цивільній адміністрації міста Золоте з питань архівної справи та діловодства, у якій взяли участь заступник керівника військово-цивільної адміністрації Інна Демченко, начальник архівного відділу Кристина Хащенко та головний спеціаліст відділу Юлія Сергєєва.
Під час візиту представники райдержадміністрації ознайомилися із станом науково-технічного опрацювання документів за 1998 – 2018 роки Золотівської міської ради та документів за 2018 – 2021 роки військово-цивільної адміністрації міста Золоте. Учасниками наради обговорені питання оперативного упорядкування документів.
Особам, відповідальним за архівну справу, надані методичні рекомендації з питань складання описів справ постійного зберігання та з особового складу, складання актів про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду та допомога по оформленню архівних справ.
За підсумками наради обговорені шляхи подальшої співпраці, визначені терміни завершення роботи з науково-технічного упорядкування документів НАФ та з особового складу, призначені відповідальні особи.