Прес-центр21 жовтня 2019, 13:10

19 жовтня Попасна попрощалася із Анатолієм Єжаком

 

Попаснянська райдержадміністрація та Попаснянська районна рада з глибоким сумом сповіщають, що 19 жовтня 2019 року внаслідок недуги пішов з життя Анатолій Іванович Єжак, голова Попаснянської районної організації ветеранів України.

Наше громада втратила досвідченого і висококваліфікованого спеціаліста, мудрого керівника, авторитетну Людину з великої літери. Життєвий шлях Анатолія Івановича – зразок людської гідності, добропорядності та мудрості.

Народився Анатолій Єжак 12 липня 1947 року в у селі Штормово Новоайдарського району Луганської області.

Його фаховий ріст і самоствердження повністю пов’язані з Попаснянським районом.

Трудову діяльність Анатолій Іванович розпочав на Донецькій залізниці у 7-ій дистанції сигналізації і зв’язку міста Попасна. Здобувши вищу освіту та зарекомендувавши себе на роботі відповідальним, дисциплінованим та кваліфікованим спеціалістом, у 1994 році  він продовжив свій трудовий шлях у Попаснянській районній державній адміністрації на посаді заступника голови з соціальних та гуманітарних питань. Він завжди вирізнявся своєї щирістю, толерантністю, завжди був готовий до компромісів. Постійно спрямовував зусилля для допомоги своїм землякам, ніколи не відмовив у проханні чи зверненні інших.

Анатолій Іванович багато дав своїй сім'ї, став надійною опорою своїм близьким, був люблячим чоловіком, батьком та дідусем, справжнім прикладом своїм дітям та онукам.

Усі, хто знали Анатолія Івановича Єжака, любили і поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм.

У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття родині покійного, його рідним та близьким, розуміємо та поділяємо їхню гіркоту від втрати.

Світла пам’ять про Анатолія Івановича назавжди збережеться в наших серцях.

Вічна Пам'ять!