Прес-центр21 березня 2018, 14:03

21 березня відбулося засідання батьківської ради Попаснянського району.

21 березня відбулося засідання батьківської ради Попаснянського району. Проходило воно в залі засідань райдержадміністрації за участю очільник району Сергія Шакуна, його першого заступника Віталія Проскурка, начальника відділу освіти Марини Донцової, представників районного методичного центру та членів батьківської ради.

Відповідно до порядку денного батьки обговорювали не лише поточні питання, на кшталт підготовки та проходження Державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання, організації гурткової роботи в навчально-виховних закладах району і підготовки свята останнього дзвоника та випускних вечорів, але й таких, як проведення оздоровчої кампанії-2018, обговорення напрямків роботи батьківської ради, затвердження перспективного плану заходів, організація ефективного зворотного зв’язку «батьки – батьківський комітет – влада».

Засідання відбувалося в конструктивному руслі. За підсумками жвавої дискусії присутні напрацювали вектори роботи на найближчі пів року. Крім того, було прийнято рішення, що голова батьківської ради прийматиме участь в роботі громадської ради при Попаснянській райдержадміністрації.