Прес-центр29 травня 2018, 18:05

29 травня під керівництвом очільника району пройшло засідання колегії райдержадміністрації

29 травня під керівництвом голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна пройшло засідання колегії райдержадміністрації. Члени колегії, а також запрошені голови селищних та міських рад, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ і організацій району, розглянули, відповідно до порядку денного, одне питання – про підсумки виконання показників Програми економічного і соціального розвитку Попаснянського району за 2017 рік.

З цього питання присутніх поінформував начальник управління економічного розвитку і торгівлі Роман Колесник. Він детально зупинився на всіх економічних чинниках, які впливають на розвиток Попаснянського району. Його співдоповідачами під час розгляду питання стали представники ТДВ «Попаснянський вагоноремонтний завод», ДП «Первомайськвугілля», КП «Попаснянський районний водоканал» та Первомайської ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області.

Співдоповідачі повідомили про стан справ на підприємствах та розповіли про перспективи їх розвитку на поточний рік. Підсумував дану інформацію, надавши звіт про надходження податків до районного відділу ОДПІ і озучивши найактуальніші проблеми, начальник податкової інспекції.

За результатами обговореного питання члени колегії визнали задовільним стан економічного розвитку Попаснянського району у 2017 році та ухвалили відповідне розпорядження.