Прес-центр3 грудня 2018, 07:12

30 листопада у Попасній відбувся прем’єрний показ фільму «Позивний «Бандерас»

30 листопада у малій концертній залі Попаснянського районного будинку культури відбувся прем’єрний показ українського фільму про буремні події 2014 року на сході України «Позивний «Бандерас», презентували який автори сценарію Сергійт Дзюба та Артемій Кірсанов. Відбулася прем’єра завдяки підтримці Державного агентства України з питань кіно, Всеукраїнського Фонду сприяння міжнародному спілкуванню «Українське народне посольство» та ініціатора проекту «Твоє кіно» показів у прифронтовій зоні Олени Чередниченко.
Завдяки цьому проекту з 30 листопада по 02 грудня в Попасній пройдуть покази мультиплікаційних фільмів «Викрадена принцеса. Руслан і Людмила», «Микита Кожумяка» та повнометражних кінофільмів українського виробництва «Позивний «Бандерас», «Сторожова застава», «Інфоголік». Покази проходитимуть безкоштовно.
Ці прем’єрні покази започаткували плідну співпрацю з організаторами проекту «Твоє кіно» та спонукали до підписання Меморандуму про співпрацю між Всеукраїнським Фондом сприяння міжнародному спілкуванню «Українське народне посольство» і Попаснянською райдержадміністрацією. Відтепер такі кіносеанси у районному будинку культури будуть проводитися регулярно.
Попаснянська райдержадміністрація дякує всім, хто долучився до впровадження такого, вкрай важливого для прифронтової території, проекту.