Прес-центр25 квітня 2019, 11:04

Адміністративні послуги стали ще доступнішими з сервісом «Мобільний адміністратор»

Головою Попаснянської райдержадміністрації Сергієм Шакуном прийнято розпорядження «Про надання послуги «Мобільний адміністратор». Це розпорядження видано з метою забезпечити доступність громадянам з обмеженими можливостями чи обмеженим у пересуванні особам, швидко та якісно отримувати адміністративні послуги.

 

Організація надання адміністративних послуг буде здійснюватися зі спеціальним кейсом «Мобільний адміністратор» за місцем проживання суб’єктів звернень з обмеженими можливостями чи обмежених у пересуванні, за їх попереднім зверненням  (письмовим, усним або електронним), за принципом віддаленого робочого місця спеціалістами Центру надання адміністративних послуг на території Попаснянського району.

 

Скориставшись сервісом «Мобільний адміністратор» можна зареєструвати нерухомість, оформити право власності чи користування земельною ділянкою, отримати відомості з Державного земельного кадастру та отримати послугу щодо вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні громадянином 25- і 45- річного віку. Для замовлення послуги з виїздом до замовника необхідно заповнити заяву і направити до центру надання адміністративних послуг.   

 

Зразок заяви та додаткова інформація розміщена на сайті райдержадміністрації в розділі «Центр надання адміністративних послуг» http://pps.loga.gov.ua/content/poslugi

Надання послуги «Мобільний адміністратор» - це великий крок органу виконавчої влади щодо доступності до адміністративних послуг для осіб, які не здатні самостійно відвідати ЦНАП.