Прес-центр30 жовтня 2018, 16:10

Адмінпослуги стануть ще доступнішими до громадян Попаснянського району

У рамках реалізації програми ПРООН «Відновлення і розбудова миру», що фінансується Європейським Союзом, Центр надання адміністративних послуг при Попаснянській райдержадміністрації отримав нове автономне цифрове обладнання – мобільний кейс для надання послуг «на дому».

Це ще один крок до розширення можливостей районного ЦНАПу та наближення послуг до жителів громад міст, селищ та сіл району.

Мобільний кейс – комплексний прилад, який складається з комплекту сучасної портативної техніки: ноутбуку, сканеру, принтеру, 3G USB модему для доступу до мережі Інтернет, веб-камери, пристрою для зчитування інформації з паспортів з електронним безконтактним носієм (ІD-карток) та необхідне ліцензійне програмне забезпечення.

Такий кейс розрахований на 5-6 годин автономної роботи.

Завдяки мобільному офісу люди похилого віку, люди з інвалідністю, вадами здоров’я та громадяни, які перебувають на стаціонарному лікуванні, зможуть отримати послуги за місцем проживання, не відвідуючи ЦНАП. Адже мобільний офіс дозволить у форматі віддаленого робочого місця здійснювати повноцінний прийом документів.

Послуга є безкоштовною.

Попаснянська райдержадміністрація висловлює щиру подяку представникам проекту ПРООН «Відновлення і розбудова миру» за постійне надання технічної допомоги, покращення послуг, які надаються мешканцям району, та вагомий внесок у реформування нашої країни.

Сподіваймося на подальшу плідну співпрацю.