Прес-центр2 листопада 2017, 15:11

Благодійні фонди продовжують впроваджувати соціальні програми на території Попаснянського району

Вже досить тривалий час на території Попаснянського району працює благодійний фонд Action Against Hunger. За допомогою нього на території нашого району було запроваджено не одну благодійну програму, яка суттєво допомогла місцевим мешканцям у скрутний час. Зараз Action Against Hunger розпочав впровадження чергової програми – ACCESS – гуманітарної допомоги постраждалому населенню в Луганській і Донецькій області, донором якої виступає ECHO – Генеральний директорат Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги.

За програмою проводитимуться виплати в 5-ти локаціях контактної лінії Попаснянського району: місті Золоте-4, селищі Новотошківське, селах Катеринівка, Новозванівка та Троїцьке.  Учасники програми протягом 3-х місяців (з вересня по листопад) отримуватимуть по 860 гривень в місяць на людину в родині по програмі ACCESS, а у селищі Новотошківське – ще й по програмі «Гроші за роботу» по 1050 гривень в місяць.

На сьогоднішній день в Катеринівці задіяно до участі в програмі фонду 34 мешканця, в Золотому-4 – 65, в Новотошківці – 39, в Новозванівці – 14, Троїцькому – 57. За перший період програми її учасники вже отримали оплату, а у листопаді вони отримають оплату за другий та третій період разом.