Прес-центр30 листопада 2018, 15:11

Було проведено нараду з питань архівної справи та діловодства

30 листопада 2018 року керівник апарату Вікторія Попова провела виїзну робочу нараду у військово-цивільній адміністрації сіл Троїцьке та Новозванівка з питань архівної справи та діловодства, в якій взяли участь секретар військово-цивільної адміністрації Світлана Васильєва, начальник архівного відділу Кристина Хащенко та головний спеціаліст відділу Юлія Сергєєва.
Під час візиту представники райдержадміністрації ознайомилися із станом науково-технічного опрацювання документів постійного зберігання та з особового складу, оглянули загальний стан приміщень, обсудили питання подальшої співпраці щодо оперативного упорядкування документів. Особливу увагу приділено організації роботи діловодства та діяльності експертної комісії: складу комісії, наявності положення про експертну комісію, веденню протоколів засідань. 
Надані методичні рекомендації щодо ведення діловодства, в частині відповідності індивідуальної інструкції з діловодства до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 № 55 «Деякі питання документування управлінської діяльності» та використання її в роботі. 
Також, особам, відповідальним за архівну справу, надані методичні рекомендації з питань складання зведеної номенклатури справ, описів справ постійного зберігання та з особового складу, складання актів про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду та практична допомога по оформленню архівних справ. 
За підсумками наради обговорені шляхи подальшої співпраці, визначено термін завершення роботи з науково-технічного упорядкування документів НАФ та з особового складу, призначені відповідальні особи. Також обговорено попередню дату наступного виїзду з метою перевірки ходу упорядкування.