Прес-центр6 жовтня 2017, 14:10

ЧЕРГОВА «ЗНАХІДКА» «ФАНТОМУ»

05 жовтня поточного року батальйоном «Луганськ-1» на чолі із командиром Проніним О. під час комплексного відпрацювання у селищі Новотошківське в продовольчому магазині «Аеліта» було виявлено речовину із характерним запахом саморобного алкоголю. Не гаючи часу силовики викликали на місце події співробітників управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон проведення АТО «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області. 
Співробітниками спецпідрозділу на місці було підтверджено факт зберігання у пластикових пляшках рідини із різким запахом спирту та з’ясовано, що рідина зберігалася там з метою подальшого її збуту. Вони вилучили близько 30 літрів рідини із різким запахом спирту орієнтовною вартістю 1500 гривень та склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною1 статті 164-5 КУпАП.
«На сьогоднішній день по всьому Попаснянському району правоохоронними органами проводиться відповідна робота, адже кошти зі всіх підакцизних товарів йдуть в спеціальний Державний фонд, який фінансуватиме ремонт доріг не лише на території Попаснянського району, але й всієї Луганської області, – зазначив голова Попаснянської райдержадміністрацій Сергій Шакун, – Тож, кожне порушення чинного законодавства щодо незаконного продажу підакцизних товарів буде каратися і жодних потурань у цьому питанні не буде» – прокоментував ситуацію Сергій Вікторович.