Прес-центр4 жовтня 2018, 16:10

Черговий раз Попаснянщина зустріла іноземних гостей.

04 жовтня Попаснянський район з робочим візитом відвідав генеральний консул Вольфганг Мьоссінгер. Зустрічав гостя голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун.

В рамках візиту очільник району презентував генеральному консулу роботу районного центру з надання адміністративних послуг. Зокрема, його ознайомили з принципами роботи центру, адже одним із вагомих факторів, які визначають рівень забезпечення державою належних умов життя своїх громадян, є якість надання саме адміністративних послуг. Потім Вольфганга Мьоссінгера ознайомили з місцевими соціальними об’єктами інфраструктури. Так, вони разом побували у Попаснянській загальноосвітній школі №1, яка у 2014-2015 роках зазнала значних ушкоджень внаслідок ворожих обстрілів. Проте, на сьогоднішній день цей освітній заклад є одним із провідних закладів району, які було відновлено та модернізовано за останні роки.

Гість залишився задоволений представленими здобутками та вражений тим, що місто, яке знаходиться на лінії зіткнення, не просто продовжує нормальне життя, але й модернізується та розвивається.

Наостанок Сергій Шакун обговорив із генеральним консулом спільні кроки щодо подальшої співпраці.