Прес-центр20 липня 2020, 15:07

Цими вихідними в рамках фестивалю #PaslawskyFEST проведено турніри з більярду, кіберспорту та рибальства

18 липня у більярдному клубі «Бумеранг» відбувся більярдний турнір серед мешканців Попаснянського району. Участь у змаганнях взяли 12 гравців, крім попаснян були гості з Гірського, Сєвєродонецька та представник військової служби правопорядку. Турнір проходив в теплій дружній атмосфері та приніс масу задоволення гравцям. Дійство завершилось урочистим врученням сертифікатів, грошових винагород та тематичних фестивальних футболок призерам змагань.

19 липня близько 40 учасників розпочали змагатися за звання найкращого рибалки. Розпочався риболовний турнір о 04:00 години ранку та тривав майже шість годин. Маленька золотиста краснопірка не змусила себе довго чекати і червоноокі рибки були у майже всіх учасників. Проте, найдосвідченіші і терплячі рибалки змогли зловити срібного карася. В уловах наших спортсменів траплялися навіть такі водні мешканці як черепахи і раки, які були відразу ж відпущені. Вітали учасників заходу та відзначали сертифікатами, призами та подарунками – очільник району Роман Власенко та міський голова Юрій Онищенко.

По завершенню змагань, військовослужбовці частували всіх учасників польовою кашею та гарячим чаєм.

Також, 19 липня в Шалфей-хабі в рамках турніру з кіберспорту проведено змагання з комп’ютерних ігор Hearthstone та Mobile Legends. В змаганнях прийняли участь близько 20 гравців, які боролися за перемогу, як командно, так і один на один. Всі гравці отримали сертифікати про участь, а церемонія привітання переможців відбудеться 22 липня на урочистостях з нагоди 6 річниці визволення міста Попасна від незаконних збройних формувань!