Прес-центр1 cічня 2019, 21:01

Цьогоріч попаснян із Новорічно-різдвяними святами приїхала вітати Оксана Білозір

30 січня з привітаннями з нагоди Новорічних та Різдвяних свят до Попаснянського району завітала Народна артистка України, Народний депутат, голова Всеукраїнської громадської організації «Українська взаємодопомога» та голова Всеукраїнського об’єднання «Жінок-депутатів» Оксана Білозір разом із своїми соратницями та помічницями: волонтеркою, кримською татаркою Гайде Різаєвою та добровольцем АТО, волонтеркою Людмилою Айсін.

В цей же день голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун разом із гостями відвідав гірських піхотинців 10-ї окремої гірсько-штурмовій бригади «Едельвейс». Вони привезли бійцям, які боронять нашу країну від російського агресора, Віфлеємський вогонь, аби він оберігав їх від ворожих куль та приніс мир на українську землю.

А вже 31 грудня о 23.00 Оксана Білозір вітала всіх попаснян та гостей міста святковим Новорічним концертом. Він відбувався на площі Миру поблизу головної ялинки району. Всі, хто зважився у цю ніч святкувати Новий рік на головній площі району, отримали незабутні враження, драйв та заряд позитивної енергії на весь майбутній рік.

Попаснянська райдержадміністрація висловлює щиру дяку всім, хто долучився до організації святкової програми Оксани Білозір та, звісно ж, дякує безпосередньо пані Оксані, пані Гайде і пані Людмилі, що зважилися зустріти Новий рік на передовій та порадувати попаснян і військовослужбовців новорічним концертом та подарунками.