Прес-центр28 листопада 2017, 16:11

Делегація Попаснянського району прийняла участь у заході «День громадянського суспільства»

Сьогодні, 28 листопада, в Луганській облдержадміністрації пройшов «День громадянського суспільства». На такий важливий захід було запрошено представників всіх районних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та громадськості. Від Попаснянської райдержадміністрації на захід приїхала делегація на чолі із керівником апарату райдержадміністрації Вікторією Поповою.
Основним питанням під час зустрічі, яку очолили заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян та директор Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Олександр Костенко, стало обговорення перспективних векторів розвитку та діяльності громадських рад при райдержадміністраціях і виконавчих комітетах міських рад.
Представники деяких райдержадміністрацій та громадських рад при них охоче ділилися досвідом роботи та методами взаємодії громадськості та влади, а Сергій Тихоновський – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області відзвітував про попередні результати впровадження децентралізації в Луганській області у 2017 році.
Окремо до відома присутніх було доведено інформацію про державну реєстрацію змін до відомостей про громадські об’єднання.