Прес-центр12 листопада 2018, 16:11

Делегація вчителів фізичної культури Попаснянського району прийняла участь у семінарі-практикумі «Дитяча легка атлетика IAAF»

Нещодавно для двох навчально-освітніх закладів Попаснянського району за кошти місцевого бюджету були придбані спортивні сумки із сучасним спортивним обладнанням для проведення уроків з легкої атлетики з учнями 4-7 класів. Для перейняття досвіду роботи за допомогою цього обладнання делегація району на чолі із головою Попаснянської райдержадміністрації Сергієм Шакуном відвідала семінар-практикум, який проводили вчителі фізичної культури та спорту Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер». Семінар проходив 09 та 10 листопада на базі НСК «Олімпійський» у місті Київ.

За допомогою методики проекту «Дитяча легка атлетика IAAF» в перший день проводилися заняття для  дітей загальноосвітніх шкіл, а на другий день – для дітей з особливими потребами, зокрема, хворими на аутизм.

Вчителі фізичної культури та спорту Попаснянського району стали найпершими представниками Луганської та Донецької областей, які отримали неоціненний досвід з проведення спеціалізованих уроків з легкої атлетики.

Відтепер в районі буде започатковано постійне проведення навчань з цього виду спорту. Першим таким заняттям стане фестиваль «Дитяча легка атлетика», в якому прийматимуть участь учні зі шкіл міста Попасна. Проходитиме він у Попаснянській районній спортивній дитячо-юнацькій школі.

Попаснянська райдержадміністрація на чолі із Сергієм Шакуном дякує керівництву і викладачам Києво-Печерського ліцею №171 за гостинність та допомогу і сподівається на плідне продовження співпраці.