Прес-центр16 серпня 2018, 12:08

Діти з прифронтової Попаснянщини відправилися у подорож до Китаю

Нещодавно учасники Попаснянського естрадного театру пісні і танцю «Конфетті» (керівник – Ірина Нестеренко) вибороли призове місце на фестивалі «Назустріч мрії», який проходив у селі Коблєво Одеської області. Нагородою для дітей стала подорож до Китайської Народної Республіки. І ось, 12 серпня, делегація Попаснянського району вирушила в подорож.

Незабутні враження від побаченого надовго залишать теплі спогади в серцях наших дітлахів. Екскурсії Великою Китайською стіною, Літнім імператорським палацом, відвідування Центру високих технологій IT-індустрії  Чжунгуаньцунь у Хайдянь, споруди Пекінської Олімпіади – все це далеко не повний перелік місць, які відвідали та ще планують відвідати учасники театру.

«Ми знаходимося зараз в місті Пекін, – розповідає Полина Попова,– Дуже добре нас зустрічали і приймали, годують національними стравами… Немає часу навіть відпочити, але це того варте. Тут дуже цікаво і про відпочинок навіть не думається. Китайські організатори і супроводжуючі дуже хороші, гостинні і займаються усіма питаннями. Завтра з ранку переїжджаємо в провінційне місто Шаньдун. Ми дуже раді, що нам вдалося поїхати».

Побажаймо нашим дітлахам продовження гарного відпочинку і наснаги для нових звершень, щоб й надалі подорожувати по всьому світові.

(За матеріалами сторінки у FB «ОНЗ «Попаснянська ЗОШ №1»)