Прес-центр4 грудня 2019, 15:12

Для учнів 9-х класів пройшов урок мужності «Захист Вітчизни – обов’язок кожного»

06 грудня наша країна відзначатиме вже вкотре День Збройних Сил України. З нагоди цього свята 04 грудня в Попаснянському районному краєзнавчому музеї для учнів 9 класу Попаснянської багатопрофільної гімназії №25 був проведення уроку мужності «Захист Вітчизни – обов’язок кожного». Також до заходу долучилися представники військової комендатури міста Попасна – старший лейтенант Андрій Дубов та сержант Григорій Волощук.
Співробітники музею познайомили учнів з основними віхами історії становлення української державності, про українське сьогодення, події на сході України 2014 -2015 років. Старший лейтенант Андрій Дубов привітав учнів з прийдешнім святом, побажав їм бути гідними громадянами своєї Вітчизни, після чого діти, в знак подяки, подарували військовослужбовцям смаколики.
В ході заходу його учасники переглянули тематичні відеоролики та оглянули виставку «Захисники», яка складалася із предметів давнини часів Київської держави, страшної епохи панування Золотої Орди, Запорізької Січі та ознайомилися з експонатами ООС. На завершення уроку мужності пам’ять загиблих воїнів учні та військові вшанували хвилиною мовчання.