Прес-центр24 квітня 2019, 15:04

Для жителів Мирної Долини проведено презентацію проекту будівництва автостоянки з будівлями і спорудами

Для жителів Мирної Долини проведено презентацію проекту будівництва автостоянки з будівлями і спорудами, що знаходитиметься території їх селищної ради.

24 квітня в будівлі Мирнодолинської селищної ради, відбулись громадські слухання та презентація проекту детального плану території призначеного для будівництва автостоянки з будівлями і спорудами, за межами населених пунктів, на території Мирнодолинської селищної ради Попаснянського району.

Виконуючий обов’язки начальника відділу містобудування та архітектури Попаснянської райдержадміністрації Тимофій Нечепуренко разом повноважним представником інвестора презентували місцевим жителям основні положення вищезазначеного проекту. Зокрема вони розповіли про основні техніко-економічні характеристики об’єкта, можливий вплив об’єкта на навколишнє середовище, містобудівні параметри, джерела фінансування та економічний ефект для суміжних територіальних громад.

Громадські слухання відбулись в рамках чинного законодавства і всі побажання мешканців селища будуть враховані проектантами в їх подальшій роботі.