Прес-центр22 червня 2018, 15:06

До дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні в попаснянському районі відбулося покладання квітів до загиблим воїнам

22 червня у Попаснянському районі відбулось покладання квітів з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Захід проходив за участю першого заступника голови Попаснянської райдержадміністрації Віталія проскурка, виконуючого обов’язки голови Попаснянської міської ради Миколи Чернікова, заступника голови Попаснянської міської ради Ірини Гапотченко, представників організацій, установ та підприємств району та Попаснянської районної ради ветеранів.

Перед покладанням квітів до присутніх зі словами пошани звернулися виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков та ветеран, учасник війни Іван Глущенко.

У своїй промові Іван Андрійович наголосив на важливості заходу та подякував всім, хто долучився до акції, адже дуже дорогою ціною, ціною мільйонів людських життів, дісталася нашому українському народу перемога. 

Присутні, вшановуючи пам'ять героїв України часів Другої світової війни, схилили голові у хвилині мовчання, а потім відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам.