Прес-центр3 вересня 2018, 11:09

До Дня визволення Попаснянщини від німецьких загарбників відбулося урочисте покладання квітів

03 вересня з нагоди Дня визволення Попаснянського району від німецьких загарбників на площі Героїв відбулося урочисте покладання квітів.

Схилити голови перед пам’яттю воїнів, що захищали Попаснянщину під час Другої світової війни прийшли керівництво району та представники відділів, управлінь і структурних підрозділів Попаснянської райдержадміністрації.

Очільник району Сергій Шакун, звертаючись до присутніх, зазначив, що нащадки повинні пам’ятати, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Пам’ятати, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона запорука нашої перемоги. Тому що саме сьогодні, ми як ніколи відчуваємо ту тонку грань між миром і війною. Нинішні захисники України гідно продовжують героїчні традиції бійців Другої світової війни, захищаючи майбутнє країни вже в наш час.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх визволителів, які ціною власного життя подарували нам мирне небо тоді та тих воїнів, які сьогодні відстоюють незалежність і захищають нас кожен день, після чого поклали квіти до пам`ятного знаку.