Прес-центр9 грудня 2019, 09:12

До Дня Збройних Сил України пройшли районні змагання з волейболу

06 грудня на базі Попаснянської районної дитячо-юнацької школи пройшли районні  змагання з волейболу. Змагання були приурочені до Дня Збройних Сил України.

П’ять команд від навчально-освітніх закладів міста Попасна, а також команда Комишуваського навчально-виховного комплексу та команда першокурсників з Попаснянського професійного ліцею залізничного транспорту приймали участь у заході.

На початку змагань до учасників та їх тренерів зі словами привітань і побажань звернувся завідувач сектору молоді та спорту Попаснянської райдержадміністрації Едуард Гаврашенко. Після промови він запропонував вшанувати пам'ять захисників України, що віддали своє життя за Україну, хвилиною мовчання, а потім приступити до жеребкування.

У запеклій боротьбі за підсумками змагань перше місце виборола команда Попаснянської загальноосвітньої школи №21, друге місце посіла команда ліцею, а третє дісталося команді Попаснянської гімназії №20.

Призерів було відзначено грамотами, кубками та медалями, а найкращого гравця – Олексія Науменко – відзначено спортивною статуеткою.

Попаснянська райдержадміністрація щиро вітає переможців, бажає не зупинятися на досягнутому та крокувати вперед до нових рекордів!