Прес-центр18 cічня 2019, 15:01

До Попаснянського району із подарунками завітали представники Християнської Мобільної Медичної Команди

Сьогодні – 18 січня – до Попаснянського району із вітаннями з Різдвом Христовим приїхали представники Християнської Мобільної Медичної Команди від міжнародної благодійної організації «Надія в дії».
В рамках проекту «Подарунки неба» вони вже четвертий рік поспіль приїздять до Луганської і Донецької областей та вітають із Різдвяними святами дітлахів.
Відвідавши вже двадцять три населені пункти, серед яких були й міста і селища Попаснянського району, саме на свято Йордана представники благодійної організації провели урочисту зустріч у Попаснянській райдержадміністрації. Зустрічав гостей очільник району Сергій Шакун.
Гості розповіли працівникам райдержадміністрації про свою волонтерську діяльність, презентували різдвяні віншувальні пісні та розповіді й передали дарунки для попаснянських дітлахів. Близько трьох тисяч різдвяних пакуночків, які готували діти та дорослі з дев’яти областей України – Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Вінницької, Київської, Дніпропетровської та Одеської – отримають наші діти.
Попаснянська райдержадміністрація щиро дякує всім учасникам проекту «Подарунки неба» за щире серце, небайдужість, людяність та милосердя. Завжди приємно відчувати тепло багатьох сердець, які вболівають за дитячі долі та допомагають у здійсненні багатьох дитячих мрій та побажань.