Прес-центр2 лютого 2018, 15:02

До Попаснянського району із робочим візитом приїхала народний депутат Ганна Гапко

Сьогодні Попаснянський район з робочим візитом відвідала народний депутат України Ганна Гопко. Першим пунктом поїздки було село Троїцьке, яке розташоване безпосередньо на передовій. Ганна Миколаївна відвідала Троїцьку школу, де відзначила, що організація-надавач послуг опалення незадовільно виконує свої договірні обов’язки, через що температурний режим у школі не витримує жодної критики і викликає справедливі скарги дітей, вчителів та батьків. Також нардеп відзначила, що слід активізувати роботу щодо проведення експертизи для з’ясування обсягів ремонту спортивного залу школи, пошкодженого внаслідок прямого попадання снаряду. Також відбулася зустріч з мешканцями села, які висловили незадоволення автобусним сполученням, станом доріг, забезпеченням вугіллям тощо.
В райдержадміністрації Ганна Миколаївна зустрілася з очільником району Сергієм Шакуном та керівником апарату Вікторією Поповою. У ході розмови вона наголосила на необхідності звернути більш пильну увагу на вирішення проблем мешканців села Троїцьке. Крім того, поцікавилася, які найболючіші проблеми існують в районі і запевнила у своїй підтримці у їх вирішенні. Це, насамперед, забезпечення робіт по попередженню затоплення шахт ДП «Первомайськвугілля», ремонт мосту на дорозі Попасна – Бахмут, відновлення доріг тощо. З огляду на перехід життя на передовій у мирне русло Ганна Гопко запитала, якої допомоги потребують місцеві мешканці від міжнародних організацій, щоб забезпечити розвиток виробництва та бізнесу.
Наприкінці візиту нардеп відвідала центральну районну лікарню, зустрілася із головним лікарем Олександром Ковальчуком, з яким обговорила існуючі проблеми медицини, зокрема, дефіцит кадрів, і передала памперси для дорослих пацієнтів Гірської лікарні.