Прес-центр6 листопада 2018, 13:11

До Попаснянського району завітали гості з Латвійської Республіки

Сьогодні, 06 листопада, до Попаснянського району завітали гості з Латвійської Республіки.

Делегацію у складі заступника міністра оборони Латвії Віестурса Сілінієкса, командира 3 бригади національної гвардії, полковника Маріса Сімсона, начальника штабу 3 бригади національної гвардії Латвії, підполковника Гунарса Візуліса, головного капелану Збройних Сил Латвії Елмара Плявіньша та капелана Збройних сил України Володимира Стрельцова тепло зустрічав голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун.

Крім того, до зустрічі із гостями долучилися Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, керівник Попаснянського відділу поліції ГУНП Володимир Золотарьов, заступник начальника ГУ ДСНС України у Луганській області Максим Мельник та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Діалог між сторонами відбувався у залі засідань.

Насамперед гостей цікавило, яким чином зараз в районі відбувається відновлення інфраструктури та досвід у подоланні кризової надзвичайної ситуації, на кшталт неочікуваного збройного вторгнення.

Представники латвійської сторони цікавилися дієвістю розроблених районних заходів для подолання надзвичайної ситуації, міжструктурної злагодженої взаємодії у разі екстреної ситуації та шляхів міжвідомчих комунікацій. Крім того, вони повідомили, що готові долучити найвразливіші верстви населення району до соціально-культурних та оздоровчих проектів, що впроваджуватимуться Латвійською Республікою.

Для ознайомлення із системою взаємодії між різними ланками спецслужб Попаснянського району, делегація направилася до підрозділів служби порятунку та поліції.