Прес-центр15 лютого 2018, 17:02

До уваги бажаючих започаткувати власний бізнес та працюючих суб’єктів господарювання!

15 лютого 2018 року з робочим візитом Попаснянський район відвідав координатор ПРООН в Луганській області Володимир Іщенко. 
Представники управління економічного розвитку і торгівлі зустрілись з координатором ПРООН і обговорили робочі питання щодо подальшої співпраці та реалізації конкурсу розвитку бізнесу для внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької та Луганської областей, який реалізується Програмою відновлення та побудови миру ПРООН на території району.
У п’ятій хвили конкурсу розвитку бізнесу, яка стартувала у липні 2017 року, здобули перемогу п’ять підприємців Попаснянського району. Наш район займає лікуючі позиції серед районів області по виграним бізнес планам. У теперішній час за допомогою грантових коштів відновлено та розпочато роботу таких бізнесів, як салон краси, пральня, виробництво тротуарної плитки, пекарня, сервісний центр по обслуговуванню автотранспорту. А це не тільки додаткові надходження до районного бюджету, а ще і нові робочі місця. 
Слід зазначити, що у найближчий час (орієнтовано: початок літа) очікується організація шостої хвилі конкурсу. Більш детальну інформацію щодо початку конкурсу та дедлайну можливо буде отримати на офіційному сайті ПРООН (http://www.ua.undp.org) та офіційній сторінці ПРООН у Україні в Facebook (https://www.facebook.com/UNDPUkraine/?ref=br_rs).
Перед початком конкурсу на території району будуть організовані інформаційні сесії з представниками ПРООН. Усіх бажаючих започаткувати власний бізнес або розширити існуючий прохання звертатись до управління економічного розвитку і торгівлі за адресою: м. Попасна, пл. Миру, 2, каб. 215, тел. (06474) 3 11 67; e-mail: popasna_ec@ukr.net для попередньої реєстрації.