Прес-центр27 серпня 2019, 14:08

До уваги суб'єктів господарювання!

Управління економічного розвитку і торгівлі Попаснянської районної державної адміністрації повідомляє, що за ініціативи ПРООН заплановано проведення щорічного бізнес-заходу «Схід-Експо 2019».

Відбуватиметься захід у конгрес-центрі «Український дім» міста Київ 08 та 09 листопада 2019 року.

Центральним заходом «Схід-Експо 2019» є виставка-презентація продукції та послуг від майже 200 представників мікро-, малого та середнього бізнесу Східної України.

Цей захід має продемонструвати потенціал представників Луганської, Донецької та Запорізької областей для пошуку ділових партнерів, клієнтів і встановлення нових комерційних відносин, відкрити нові перспективи для здійснення майбутніх спільних проектів. Завдяки цьому заходу у суб’єктів підприємницької діяльності з’явиться можливість знайти нових бізнес-партнерів, клієнтів, ринки збуту та встановити нові прямі контакти з професіоналами з Києва та усієї України, а також з країн Європейського Союзу та інших частин світу.

Учасникам надається безкоштовна площадка на два дні та виставкові модулі/кабінки, інформаційна довідка про які додається.

Транспортні витрати, проживання та роздаткові рекламні матеріали – флаєри, буклети, банери та інше, покриваються за рахунок суб’єктів підприємництва.

Потенційним учасникам необхідно зареєструватись та подати заявку за посиланням https://bit.ly/3391z4D.

Суб’єктів підприємницької діяльності,  зацікавлених у заході, просимо надати інформацію управлінню економічного розвитку та торгівлі Попаснянської райдержадміністрації  до 09 вересня 2019 на e-mail: popasna_ec@ukr.net.

Крім цього, для представлення потенціалу Луганської області у виставці «Схід-Експо 2019» заплановано випуск каталогу підприємств регіону. Просимо Вас залучися до включення у зазначений каталог підприємства, які розташовані на відповідній території, з метою представлення  наявного виробничого потенціалу.

Для надання інформації до каталогу виставки необхідно заповнити онлайн анкету до 09 вересня 2019 року за посиланням https://bit.ly/2GIpmP8.