Прес-центр3 вересня 2019, 10:09

До уваги суб’єктів господарювання!

Управління економічного розвитку і торгівлі Попаснянської районної державної адміністрації повідомляє, що 8-9 жовтня 2019 року у Києві відбудеться Міжнародна виставка обладнання і технологій для збору та переробки муніципальних і промислових відходів «WasteManagement2019».

Даний міжнародний форум спрямований стати платформою для залучення в галузь інвестицій та передових технологій, зустрічей і обговорень злободенних питань переробки відходів та розвитку природоохоронного сектора.

В Діловій програмі заходу представляються нові технології та обладнання, розглядаються і обговорюються реформи законодавства, інвестиційні можливості, гострі питання, рішення розвитку галузі та регулювання впливу на довкілля і водні ресурси країни.

Участь у виставці дозволяє представити свою продукцію та послуги професіоналам галузі поводження з відходами в Україні, які приймають ключові рішення на національному та регіональному рівнях.

До участі запрошуються:

міжнародні та вітчизняні постачальники техніки, обладнання та комплексних рішень для поводження з відходами класу І - V;
оператори ринку відходів, управління та комунальні підприємства зі збору, вивозу, сортування, зберігання, утилізації відходів класу І - V;
оператори полігонів ТПВ;
промислові підприємства: ГМК, ПЕК, підприємства із заготівлі та переробки брухту чорних і кольорових металів, підприємства - виробники небезпечних відходів, медичні заклади, будівельна та цементна галузі, транспорт, порти, Укрзалізниця, агропромисловий комплекс, тваринництво, харчова промисловість;
переробники вторинної сировини: полімери, скло, макулатура, шини;
торговельні мережі, виробники товарів в упаковці;

-    будівельні, інжинірингові, проектні, консалтингові, юридичні компанії:

профільні міністерства, профільні Комітети Верховної Ради, органи державного нагляду (контролю);
регіональні та муніципальні органи влади, територіальні громади, ОСББ;
банки, інвестиційні компанії, фінансові організації;
дипломатичні представництва;
наукові та освітні установи, громадські організації.

Запрошуємо приєднатися до професіоналів галузі, дізнатися нові тенденції розвитку ринку та взяти безпосередню участь у його формуванні.

З питань участі звертайтесь до менеджеру проекту Бочкарьової Надії +38 056 794 33 94, +38 067 746 85 47, n.bochkareva@b-forum.com.

Додаток: попередня Ділова програма виставки  на 7 арк. (в електронному вигляді)