Прес-центр21 липня 2017, 10:07

До відома та інформування зацікавлених

Попаснянська райдержадміністрація та Департамент зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської облдержадміністрації повідомляє, що за інформацією Торгово-промислової палати України в період з 21 по 22 листопада 2017 року у Виставковому центрі м. Пекін (Китай) відбудеться Дев'ята сесія Ярмарку китайських інвестицій.
Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон. В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори та зустрічі на високому рівні. Партнерами Ярмарку є Світовий банк, Світова організація торгівлі, Програма розвитку ООН, Конференція ООН з торгівлі та розвитку, Організація Економічного Співробітництва та розвитку, Асоціація сприяння розвитку світових інвестицій.
Торгово-промислова палата України, спільно з Посольством України в Китайській Народній Республіці, організовує колективний стенд українських підприємств на вищезазначеному заході та запрошує взяти участь у роботі 9-ї сесії Ярмарку зацікавлені підприємства і представників ділових кіл України.
Попередня вартість участі української компанії (з інвестиційним проектом) на стенді України складає: 9 кв.м. - 3950 €; 4,5 кв.м. - 2225 €; 3 кв.м. - 1480 €.
За додатковою інформацією просимо звертатися в ТПП України до керівника проекту - Малахівської Станіслави.
Контактний телефони 0672329220, (044)279-17-50