Прес-центр25 жовтня 2017, 11:10

«Фіксі Бум!» у бібліотеці!

19 жовтня в нашій дитячій бібліотеці відбулося справжнє свято! Свято для всіх нас та наших дітлахів! Бо до нас завітали справжнісінькі фіксики – Сімка та Нолик! Особливу радість вони принесли нашим дітям – першому та другому класам Попаснянської загальноосвітньої школи № 21.

Нарешті, збулася мрія і бібліотекарів, і діток, які зустрілися з улюбленими героями мультфільму. Спочатку ніхто не міг повірити, що  це справжні фіксики, адже, ведуча – Владислава Безсмертна, учениця другого класу, знайшла якісь гвинтики – саме з них і з’явилися фіксики! Та потім виявилось, що в них завис помагатор і вони перенеслись до бібліотеки. Сімка та Нолик перечитали багато енциклопедій та цікавих книжок, щоб його полагодити. І тут розпочався справжній «Фіксі Бум!» у бібліотеці! 

Діти із захватом грали в гру « Комплемент фіксикам!», з радістю відгадували веселі загадки, з неабияким інтересом розбиралися, що таке фіксилогія і від душі танцювали з казковими героями! Потім, активно та весело, всі робили «майстерню фіксиків». Сімка та Нолик приготували для дітлахів сюрприз: за активну участь і знання фіксилогії вони вручили почесні грамоти першому та другому класу. Та, звичайно ж, з пустими руками зі свята ніхто не пішов: всім були вручені дитячі газети «Промінець».