Прес-центр11 грудня 2017, 16:12

Гірчани обговорили проект генерального плану міста

Сьогодні, 11 грудня, в місті Гірське Попаснянського району пройшло громадські слухання щодо обговорення проектів генерального плану, плану зонування та детального плану територій. В Попаснянському районі це перше місто, яке незабаром матиме генеральний план.

Для повноцінного проведення обговорення участь в ньому прийняли не лише представники Гірської міської ради, розробники генплану та місцеві мешканці, але й голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун.

В своєму виступі, перед початком обговорень, Сергій Шакун зазначив, що розробка генерального плану території створює принципово нові умови для соціально-економічного розвитку не лише міста Гірське, але й Попаснянського району в цілому.

Головний архітектор Марк Стебловський детально ознайомив присутніх із проектом генерального плану, плану зонування та детального плану території та запропонував внести свої пропозиції та зауваження, щоб ввести їх до протоколу і вже потім подавати генеральний план на затвердження.

За підсумками жвавої дискусії і обміну думками, проекти містобудівної документації були погоджені із окремими пропозиціями та зауваженнями.