Прес-центр23 листопада 2021, 09:11

Голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів відвідала Сєвєродонецькій район

Голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів відвідала Сєвєродонецькій район.
З 19 до 21 листопада 2021 року голова ДАРТ Мар'яна Олеськів перебувала у Донецькій та Луганській областях.
За участі пані Мар’яни 21 листопада у Сєвєродонецьку пройшла Регіональна туристична конференція. Захід відбувся у форматі діалогу між учасниками, так чи інакше дотичними до сфери розвитку туризму. До форуму долучився і голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко.
На конференції її учасники обговорили новий Закон України «Про туризм», плани роботи Державного агентства розвитку туризму, а також організації з маркетингу дестинацій (Destination Management Organization) як інструменту розвитку територій та питання діяльності Національної туристичної організації. Представники громад району презентували власні проєкти у сфері туризму.
Раніше Мар’яна Олеськів відвідала Кремінську громаду, де спільно із заступником міського голови Наталією Макогон обговорили можливості створення нового музею.
В свою чергу Роман Власенко представив голові ДАРТ будівлі і територію "Бельгійської спадщини Лисичанська". За словами пані Олеськів, цей об'єкт заслуговує на участь у національному проєкті "Велика реставрація".