Прес-центр5 вересня 2018, 16:09

Голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун провів робочу нараду

 03 серпня, під керівництвом голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна відбулася робоча нарада за підсумками семінару-тренінгу «Інтегрування технології кейс-менеджменту в систему соціального захисту населення в умовах реформ децентралізації» (на прикладі міста Одеса).

На нараду були запрошені заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва та представники управління соціального захисту населення, центру соціальних служб дітей, сім’ї та молоді, служби у справах дітей, Комунальний заклад «Попасняський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Лелека»».

В ході наради учасники ознайомилися з успішними практиками соціальних послуг (сервісів) міста Одеси. Ці сервіси були створені для громадян завдяки співпраці громадських організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Зокрема, в Одесі успішно функціонує Центр інтегрованих спеціальних послуг. У ньому кожний мешканець міста може отримати будь яку послугу на кшталт повідомлення про призначення субсидії, залишити звернення до міського голови, тощо.

Наостанок присутні обговорили питання щодо подальшого розширення спектру та якості надання інтегрованих соціальних послуг в Попаснянському районі.