Прес-центр10 квітня 2019, 16:04

Голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун відвідав Мирнодолинську та Тошківську селищні ради

10 квітня відповідно до графіка проведення виїзних прийомів громадян голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун відвідав Мирнодолинську та Тошківську селищні ради.

Прямуючи на зустріч з громадянами, очільник району здійснив перевірку будівництва амбулаторії в селищі Підлісне. Загалом, будівництво амбулаторії вже знаходиться на стадії завершення. Підрядній організації залишилося виконати лише внутрішні роботи.

Зустрічі з громадянами відбувалися не в звичних будинках культури чи селищних радах, а в загальноосвітніх закладах.

Під час прийому мешканці Мирної Долини зверталися до очільника району з питаннями щодо заміни підлоги у школі і дитячому садочку та встановлення нових дитячих спортивних майданчиків. Також великою проблемою для них є невиконання умов конкурсу перевізниками маршруту Лисичанськ – Лоскутівка.

Проблеми з транспортним сполученням висловили й мешканці Тошківки. Через проблеми з транспортом місцеві жителі не мають змогу отримувати повний обсяг медичних послуг, тому що у деяких медичних закладах міста Лисичанськ тошківцям стали відмовляти у наданні первинної допомоги.

Окрім цього, присутні на зустрічі представники батьківської спільноти звернулися до Сергія Вікторовича з проблемами Тошківської загальноосвітньої школи №23. Так, з’ясувалося, що у школі тече покрівля, відсутня повноцінна спортивна зала, потрібен капітальний ремонт харчоблока та заміна обладнання і устаткування у ньому.

За підсумками в’їзних прийомів громадян Сергій Шакун доручив оперативно і повною мірою сприяти у вирішенні порушених питань, а на окремі питання він надав роз’яснення на місці.