Прес-центр17 квітня 2019, 16:04

Голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун здійснив черговий виїзний прийом громадян

Голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун здійснив черговий виїзний прийом громадян.

17 квітня в рамках проведення зустрічей з мешканцями району, голова райдержадміністрації відвідав селище Білогорівка.

Також до зустрічі з очільником району долучилися голова селищної ради Наталія Юрганова, директор комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал» Іван Вилков та працівники місцевої фільтрувальної станції.

Сергій Шакун розпочав прийом зі спільного обговорення перспектив розвитку селища та району. Далі присутні перейшли до обговорення не менш важливої теми, як заміна трубопроводів у водопровідній мережі. Сергій Шакун зазначив, що нагальна потреба у заміні труб є не лише в цьому селищі, а по всьому Попаснянському району і в райдержадміністрації вже розпочато роботу за цим напрямком.

Потім мешканці озвучували інші нагальні проблеми, які потребують втручання керівництва району. Відтак, стало відомо, що людей хвилюють такі питання як: ремонт доріг, відсутність прямого транспортного сполучення з районним центром, потреба у нових сучасних дитячих та спортивних майданчиках тощо.

На деякі питання голова райдержадміністрації надав відповідь безпосередньо під час виїзного прийому та запевнив у сприянні з вирішеня інших озвучених проблем.