Прес-центр20 грудня 2017, 12:12

Голова Попаснянської районної ради пішов у відставку

20 грудня в залі засідань райдержадміністрації відбулася 59 позачергова сесія Попаснянської районної ради. На порядку денному розглядалося одне питання: про дострокове припинення повноважень голови Попаснянської районної ради Костянтина Жалдакова.

В роботі сесії районної ради, окрім депутатського корпусу, взяли участь голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, керівники районних установ та організацій, сільські та селищні голови, представники місцевих засобів масової інформації.

Після вступного слова головуючого з обґрунтуванням щодо прийнятого рішення про відставку виступив Костянтин Жаладаков.

«Я повністю схвалюю Костянтина Миколайовича в його рішенні та впевнений, що лише в демократичному суспільстві можливий такий хід розвитку подій, – підтримав Костянтина Жалдакова голова райдержадміністрації Сергій Шакун, – Маю сподівання, що й надалі ми працюватимемо відповідно демократичних свобод дотримуючись законів України та її Конституції».

Відставку голови районної ради було проведено голосуванням депутатського корпусу та за підсумками прийнято відповідне рішення. Наостанок головуючий оголосив Порядок денний чергової сесії, яка відбудеться 22 грудня поточного року.