Прес-центр14 червня 2019, 16:06

Голова привітав медпрацівників району з професійним святом.

Кожної третьої неділі червня вся Україна відзначає День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини. 

Саме тому сьогодні, напередодні цього свята, 14 червня, в Попаснянському районному будинку культури відбулися урочистості для працівників системи охорони здоров’я.

Привітати з нагоди професійного свята медичних працівників до концертної зали прийшли голова райдержадміністрації Сергій Шакун, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, начальник районного відділу охорони здоров’я Наталія Кацарська та виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков.

Також вітальні слова на честь винуватців торжества висловили й керівники медичних закладів району – Олександр Ковальчук та Віра Гурова.

У вітальній промові Сергій Вікторович відзначив значущість щоденної благородної праці медиків, які стоять на сторожі здоров’я населення Попаснянщини та наголосив на необхідності перейняття досвіду європейських країн, із якими Попаснянський район уклав меморандуми про співпрацю. Він побажав присутнім здоров’я, сімейного затишку та професійного зростання і відзначив найкращих Почесними грамотами за сумлінну працю та вагомий внесок в розвиток охорони здоров’я району, преміями та квітами.

Впродовж всієї концертної програми творчі колективи району дарували усім присутнім запальні танці, пісні та гарний настрій.