Прес-центр4 липня 2018, 10:07

Голова райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун відвідав селище Золоте-4 та село Катеринівка

3 липня 2018 року голова райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун відвідав населені пункти, які знаходяться безпосередньо на передових рубежах нашого району. Це – селище Золоте-4 та село Катеринівка.
Разом із заступником керівника військово-цивільної адміністрації м. Золоте та с. Катеринівка Любов’ю Зубок він зустрівся із місцевими мешканцями, зокрема, із активістами вуличних комітетів та волонтерами. Під час розмови з’ясовувалися основні проблеми і шляхи їх вирішення.
Так, мешканці Золотого-4 піднімали питання забезпечення вугіллям, організації роботи мобільного банку для зручності обслуговування, соціального та пенсійного забезпечення. Для вирішення порушених питань було надано відповідні доручення. Після зустрічі з громадою Сергій Шакун відвідав школу Золотого-4 і ознайомився із ходом підготовчих робіт до нового навчального року.
У Катеринівці також відбулася зустріч із місцевими мешканцями, які головною проблемою свого населеного пункту вважають проведення ремонту фельдшерсько-акушерського пункту для належного медичного обслуговування. Сергій Шакун відзначив, що на відміну від мешканців Золотого-4, жителі Катеринівки постійно займаються упорядкуванням території свого українського села, наводять порядок біля подвір’їв. Він порадив активістам слідкувати за ходом ремонту ФАПу, який проводиться за бюджетні кошти.
Також спільною проблемою для цих прифронтових селищ є не завжди справедливий розподіл гуманітарної допомоги – її у першу чергу отримують мешканці, які зареєстровані, але постійно там не проживають. Стосовно цього факту очільник району закликав волонтерів більш уважно відноситися до розподілу допомоги.