Прес-центр6 липня 2018, 15:07

Голова райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун 6 липня провів засідання по підготовці до святкування дня незалежності України.

Невдовзі ми відзначимо 27-му річницю незалежності України. Як повідомлялося раніше, обласні заходи по святкуванню цієї знаменної дати відбудуться у центрі нашого району – місті Попасна. На свято з’їдуться делегації міст та районів всієї області і тому необхідно провести ретельну підготовку до зустрічі гостей.
Саме з цього приводу голова райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун провів сьогодні засідання організаційного комітету по підготовці свята. У роботі оргкомітету прийняв участь головний спеціаліст організаційного відділу Луганської облдержадміністрації Олексій Сокових.
Директор районного Будинку культури Яна Змитрович та начальник відділу культури Ольга Калюжна доповіли про вже проведену підготовчу роботу та окреслили попередній план складових свята, терміни їх проведення, розташування виставок, майданчиків для ігрових програм та концертів тощо. Особливу увагу було приділено підготовці презентації Попаснянського району для включення у програму.
Заступник міського голови Ірина Гапотченко порушила питання розміщення в місті рекламних банерів з анонсом свята на носіях зовнішньої реклами, розповсюдження рекламних листівок, облаштування санітарних зон у місці проведення заходів та упорядкування території.
Також вирішувалося питання стосовно місця та часу проведення святкового ярмарку сільськогосподарської продукції виробників, які прибудуть з усієї області.
З представниками поліції окремо обговорювалася схема перекриття проїзду автотранспорту на час проведення свята та забезпечення об’їзних шляхів.
По закінченню наради її учасники вийшли на місце проведення заходів – площу Миру та прилеглу територію – і окреслили попередню схему розташування зон для проведення різних етапів святкування.
У підсумку прийнято рішення підготувати уточнений план заходів із визначенням відповідальних та схему розташування для подальшої організації підготовки.