Прес-центр19 вересня 2018, 16:09

Голова району проінспектував хід ремонтних робіт у навчально-освітніх закладах

Згідно поточного планування 19 вересня голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун разом з начальником відділу освіти Мариною Донцовою здійснив візит по навчально-освітніх закладах району.

Особливу увагу очільник району приділив закладам, де нещодавно проводились ремонтні роботи. Під час огляду знову виникли питання по неякісно проведеному ремонту в гігієнічних кімнатах Золотівської багатопрофільної гімназії. Після минулого візиту, який відбувся два тижні тому, очільник району вже вказував підряднику на недоробки та недоліки, які необхідно було у найкоротший термін усунути. Проте, на сьогоднішній час підрядна організація ФОП «Агафонова» не зробила нічого, щоб довести ремонтні роботи до ладу. Така ж сама ситуація склалася і в Мирнодолинській загальноосвітній школі: неякісно виконані ремонтні роботи в гігієнічних кімнатах та несумлінне виконання зобов’язань підрядною організацією поєдналися із недотриманням строків завершення робіт.

Сергій Шакун доручив начальнику відділу освіти провести якнайшвидше робочу зустріч із підрядними організаціями-виконавцями робіт та вимагати негайного усунення недоліків.

На завершення очільник району перевірив хід ремонтних робіт у філії Гірської багатопрофільної гімназії. Він залишився задоволений просуванням ремонтних робіт, тим більше, що це перший освітній заклад  району, де проводиться термоізоляція фундаменту .