Прес-центр14 серпня 2019, 13:08

Готуємося до монетизації пільг

З 01.10.2019 року почнеться монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг, коли усі без винятку громадяни України, яким було призначено пільгу, отримуватимуть її у грошовій безготівковій формі. За заявою пільговика виплата пільги може здійснюватися у грошовій формі.

Для того, щоб якісно підготуватися до масштабної монетизації, управління соціального захисту населення Попаснянської районної державної адміністрації просить всіх отримувачів пільг на оплату житлово-комунальних послуг, як найшвидше подати такі відомості про себе:

– номер мобільного телефону;
– довідку про склад сім’ї (у разі його зміни);
– копії й оригінали паспорту (власникам  формі  ID-картки, необхідно обов’язково пред’явити витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання.) та «ідентифікаційного коду» (у разі наявності будь-яких змін);
– копії та оригінали документа, що посвідчують право на пільги.

- інформацію характеристики житла (копію техничного паспорту на житло)

Зазначені відомості потрібно надати до управління соціального захисту населення  Попаснянської райдержадміністрації за адресою: м. Попасна,                       пл. Миру, 2, каб. № 106,  телефон для довідок: (06474)3-33-45; 3-16-04.