Прес-центр1 квітня 2020, 15:04

Гуманітарна місія «Проліска» визначає потреби Попаснянського району для протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19

  01 квітня в Попаснянській райдержадміністрації відбулась робоча зустріч керівника апарату райдержадміністрації Вікторії Попової з представниками гуманітарної місії «Проліска». Учасники обговорили питання сталого забезпечення життєдіяльності мешканців району в умовах карантину. Першорядним питанням сьогоднішньої зустрічі було з’ясування потреб населення, відповідних служб та медичних закладів засобами для захисту та протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Представники «Проліски» з’ясували, які є проблеми із забезпечення мешканців віддалених населених пунктів району, особливо поблизу лінії розмежування, продуктами харчування, ліками, засобами гігієни тощо.

За підсумками зустрічі представникам гуманітарної місії було надано максимальний перелік потреб матеріально-технічного забезпечення та засобів індивідуального захисту в умовах протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Попаснянська райдержадміністрація дякує нашим партнерам з гуманітарної місії «Проліска» за надану допомогу, активну участь у житті району та сподіваймося на подальшу плідну співпрацю!