Прес-центр27 листопада 2017, 18:11

Хіп-хоп-терапія - ліки від стресу

Сьогодні на Попаснянщині відбувся майстер-клас з Хіп-Хопу «Танці об’єднують». Ініціаторами заходу виступили Володимир Местіна – луганчанин, активіст луганського євромайдану, волонтер, відеограф-документаліст, який забезпечує медіа-супровід майстер-класу, Сніжана Полянська – керівник провідної танцювальної студії України 2008-2014 року та команди «Імпульс» та національний суддя Hip hop international в Україні, Іва́н Вели́чко – хореограф, засновник танцювальної студії MoveOn у місті Чернівці, засновник батлів та багатьох проектів та Олександр Прокопович, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів з сучасної хореографії, фіналіст телевізійного проекту "Танцюють всі" в Україні 4,6 та 7 сезонах. А відбулася така цікава та надзвичайна подія завдяки кураторам заходу: заступника голови Луганської облдержадміністрації Ольги Лішик та керівника апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторії Попової.

Танцювальний проект проходив в нашому районі вперше, тому участь в заході прийняли діти лише трьох освітніх закладів: Попаснянської загальноосвітньої школи №21, Золотівської загальноосвітньої школи та Попаснянської районної дитячої школи мистецтв.

Такій несподіванці дітлахи дуже зраділи – хто ж не любить танцювати! А коли до такої справи підключилися справжні професіонали, у малечі азарт збільшився втричі!

«Цей захід було задумано не лише як розважальну програму для дітей та молоді, – пояснює пані Сніжана,– Але й як реабілітаційну програму для тих, хто знаходиться в зоні конфлікту».

«Ми готові співпрацювати та підтримувати такі цікаві проекти, – зазначила Вікторія Попова, – Сподіваюсь, це був перший, але не останній майстер-клас з хіп-хопу»,– додала вона.