Прес-центр30 березня 2018, 11:03

Інформація управління соціального захисту населення щодо прийому громадян та призначення соціальних виплат за період з 26.03.2018 р. по 29.03.2018 р.

Спеціалістами відділу прийому громадян за минулий тиждень прийнято 106 мешканців району, надано консультацій з призначення соціальних допомог 74 особам, прийнято 63 заяви з документами  на призначення державних соціальних допомог та 43  для призначення житлових субсидій.

Для нарахування державної соціальної допомоги  громадянам спеціалістами відділу було запрошено з управлінь інших  територій 4  особові справи та 1 зі сховища Міністерства соціальної політики, видано одне посвідчення особі з інвалідністю.

В місті Гірське на віддаленому робочому місці  було прийнято та проконсультовано  27 громадян,  які звернулися  за призначенням державних соціальних допомог та субсидій на житлово-комунальні послуги і тверде паливо.

26 березня поточного року відбувся виїзд «мобільного соціального офісу» до Троїцької військьво-цивільної адміністрації. На особистому прийомі побувало 15 осіб.

28 березня на апаратній нараді райдержадміністрації заступником начальника управління Людмилою Мельник було висвітлено питання щодо призначення соціальних виплат і субсидій населенню  у 2018 році.

Впродовж тижня призначено субсидій на  житлово-комунальні послуги 83 особам, державної соціальної допомоги різних видів – 101 особі, а також здійснено по 46 справам запити до  підприємств – надавачів житлово-комунальних послуг.