Прес-центр1 червня 2018, 15:06

Інформація управління соціального захисту населення щодо прийому громадян та призначення соціальних виплат за травень 2018 року

         Спеціалістами відділу прийому громадян прийнято   більше 900 мешканців району, надано консультацій з призначення соціальних допомог   530 особам, прийнято 198 заяв з документами  на призначення державних соціальних допомог  та 175 для призначення житлових субсидій.

          Для нарахування державної соціальної допомоги  громадянам спеціалістами відділу було запрошено з управлінь інших  територій 7 особових справ.

Видано  3  посвідчення особам з інвалідністю.

           В м. Гірське на віддаленому робочому місці  було прийнято та проконсультовано більше 600 громадян,  які звернулися  за призначенням державних соціальних допомог та субсидій на житлово-комунальні послуги і тверде паливо.

           14 травня керівництво управління прийняло участь у селекторній нараді, яку проводив Департамент житлово-комунального господарства Луганської ОДА з питання організації роботи з населенням в зв’язку зі змінами у порядку призначення субсидій та забезпечення управлінь соціального захисту населення новими бланками заяв та декларацій для призначення субсидій.

           24 травня  керівництво управління прийняло участь у начальному семінарі «Організація роботи з надання населенню в тому числі внутрішньо переміщеним особам, житлових субсидій з урахуванням змін в діючому законодавстві в умовах децентралізації та в форматі «Прозорий офіс», який проводив департамент соціального захисту населення за підтримки Програми «Радник з питань ВПО».

           29 травня в управлінні соціального захисту населення було проведено семінар-нараду з уповноваженими особами, які в органах місцевого самоврядування приймають пакети документів для призначення субсидій населенню на відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги та тверде паливо.

           30 травня  відбулося засідання районної робочої комісії з питань координації діяльності надання населенню житлових субсидій за спрощеним порядком.

           З0 травня відбувся виїзд «мобільного соціального офісу» до  Мирнодолинскої селищної ради. На прийомі побувало  майже 60 осіб.

           31 травня спеціалістом «мобільного соціального офісу» у с. Малорязанцеве  прийнято більше 70 мешканців, які звернулися за призначенням  субсидій  за новими правилами згідно Постанови КМУ від 27.04.2018 року № 329.

      Протягом звітного періоду призначено державну соціальну допомогу різних видів – 407 особам.