Прес-центр8 травня 2018, 12:05

Керівництво району привітало ветеранів Другої світової війни зі святом Перемоги

Щороку на початку травня ми згадуємо тих, чиє життя забрала Друга світова війна, низько вклоняємося та вшановуємо ветеранів і дітей війни, які на своїх плечах винесли тягар того часу, а у повоєнні роки підняли нашу країну з руїн.
Традиційно напередодні цих свят керівництво району відвідує ветеранів тієї далекої війни. Нажаль на Попаснянщині їх залишилось всього 11 чоловік.
Сьогодні, 08 травня, керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторія Попова разом із виконуючими обов’язки голови Попаснянської районної ради Миколою Черніковим завітали у домівки ветеранів міста Попасна. 
Посадовці привітали ветеранів війни з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, побажали добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди. А також подякували за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, вони зуміли зберегти чистоту душі та помислів.
На знак пошани посадовці вручили ветеранам Подяки та матеріальну допомогу. Сивочолі ветерани, в свою чергу, ділилися спогадами про воєнні роки та щиро дякували за увагу. 

Після покладання квітів до братської могили на площі Героїв, керівництво району вирушило вітати зі святами ветеранів війни по району, а в селищі Нижнєму Вікторія Попова прийняла участь в урочистому відкритті "Парку пам'яті".